*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 21 april 2010

Av Caroline Bilca - 21 april 2010 20:10

 



 



 

Av Caroline Bilca - 21 april 2010 19:08

Mannen lagar mat och Milo har lagt sig till ro här bredvid med en av hans favoriter, Herr Igelkott (som jag fått av "Lillsyss" för rätt många år sedan). Att jag säger att det är hans favorit, är för att den inte bits sönder, tuggas bara på lätt och bärs runt på :)

Milo somnade vid mina fötter igår, senare vaknade jag av att han kurat ihop sig uppe hos mig    Ja, vi har bestämt att han får sova i sängen.

Drömde så hemskt.. Att jag sålde honom, men ångrade mig, men det gick inte att avskriva köpet hur mycket jag än bönade och bad... Hemskt.. Och i nästa dröm var jag nere på Slite, och glömde Milo där!!  Nej, inga roliga drömmar i nättras. Vaknade till flera gånger och höll om honom lite extra, det är jag mannen och Milo, varken mer eller mindre!!!

Det snöade här idag. Mystiskt vårväder.., det kallas Starurar här på ön. Inte riktigt säker på hur många det sägs ska vara, 7 (?), innan våren är här på riktigt. Kändes lite konstigt att öppna dörren och se det vita täcket på marken och en massa stora flingor falla till marken. I helgen hoppas vi på fint väder, för planerna är att åka upp en liten sväng till stranden, med fika korg :)

Jobbet går bra. Långa dagar, och jag önskar jag hade mer tid hemma. Jättetrevligt folk, och det är ju något av det viktigaste. Nästa vecka jobbar jag bara på onsdag, så det ska bli underbart, en massa Milo-tid   

Nu blir det kycklinggryta och potatis :)

Ovido - Quiz & Flashcards