*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Caroline Bilca - 9 augusti 2010 22:02

Så ja, nu har jag hittat lite tid att skriva på igen. Jag skrev ju dagligen här förut, men nu hinner jag inte med. Bättring ska det bli!

Det var bröllop i lördags, mellan Katarina och Carl-Stefan. För dom som inte vet så har jag och Katta kännt varandra sen vi gick i femman. Deras skola skulle renoveras så dom fick gå med oss på Slite. Katta bodde i London ett tag, och även jag bodde utomlands under många år, men ändå har vi lyckats behålla vänskapen i alla år, till skillnad från andra vänner som snabbt gick upp i rök när man inte sågs lika ofta och mycket som tidigare. Vi är säkert rätt olika som personligheter, men det är nog just det som har fungerat så bra. Jag har ibland dragit med Katta på lite av varje. Bland annat den där gången vi blev jagade genom tunnelbanan i Stockholm när jag råkade ha en liten singelperiod och bara skulle se hur många jag fick ögonkontakt med på gatan !! (Händelserikt Sthlmsbesök). Och Katta har alltid sett till att jag har fått mat i magen. Som förra året i Sthlm. Jag trodde att jag skulle bli sittandes själv under påskfirandet. Jag jobbade den helgen, så jag kunde inte åka hem och fira med resten av familjen. Men vem kom hem till mig (Addy var i Albanien och väntade på uppehållstillståndet) och såg till att det blev lite firande om inte Katta och Carl-Stefan :)  Och för att inte tala om alla dessa goda efterrätter!! Men även bortsett från att Katta hjälpt mig få mat i magen, så är hon helt klart min bästa vän :)

Så det var en ära att vara tärna på hennes bröllop. Lite nervös var jag nog när jag insåg att nu ska jag stå upp i nästan en timme och jag får absolut inte rammla eller svimma eller något sådant.. Vänstra foten domnade lite halvt bort, men ingen olycka skedde..

Katarina och Carl-Stefan var jättefina :)

Och champangen var den absolut bästa jag druckit! Moet kan slänga sig i väggen mot denna. Paul Roger, eller något åt det hållet. Katta sa namnet nyss när hon var härförbi på fika, men jag kan ju ha fått det fel ändå. Men testa den säger jag bara!!

Maten var underbar. Vanligtvis vräker jag i mig, massor och fort! Men när jag sitter med en massa folk och pratar samtidigt så upptäcker jag efter ett tag att alla ätit upp och där sitter jag med halva tallriken kvar.. förstår inte det där...

Det blev dans såklart. Men jag och mannen var tvungna att åka hem rätt tidigt, strax efter tolv. Kunde inte få skjuts senare och sen kunde mamma inte vara hundvakt åt Milo hela natten. Den stunden han var själv hade han ändå hittat på en massa bus. En toarulle låg i småbitar över hela nedervåningen, ett par av mannens penslar låg söndertuggade. Jag vet fortfarande inte hur han lyckades ta sig in till där mannen förvarar sina konstnärsmaterial... Ja, han är ju inte dum inte...

Jag jobbade några timmar dagen efter. En vän på jobbet firade två år med hennes kille och dom skulle hitta på något. Det tillsammans med att det var en söndag (bra betalt) gjorde att jag tyckte det var helt ok att hoppa in extra. Men jag var INTE pigg. Satt där i kassan och önskade mig bort. Vart som helst men inte där!! Var inte bakis, men så seg och trött så en Red Bull hjälpte inte över huvudtaget!! Nej usch nej...

Träffade en gammal barndomsvän och granne. Han gifter sig den 21:a. Hoppas jag kan få ledigt och gå och se det bröllopet. Ledig på torsdag, så då ska vi nog hitta på något. Hans syster som var min bästa kompis när vi var små, kommer till ön på onsdag, så det ska bli jätteroligt :) Det var min sommarfamilj. Så fort dom kom från fastlandet så bosatte jag mig hemma hos den familjen. Och det lustiga är att vi inte setts på så många år, men det känns ändå som om det vore igår!


Idag började jag dagen med en promenad i skogen med Milo. Han fick bada av sig lite i en liten vattendamm som alltid fylls efter det har regnat. Han börjar gilla det där med badning :)

Sen åkte jag och mamma in till stan för några småärenden. Men alltid tar det så mycket längre tid än vad man tänkt. Jag köpte iaf gummistövlar. Jag har inte haft ett par sen jag var liten. Inget jag gick runt med i Grekland direkt :P Men dom hundpromenader jag varit ute på efter det regnat har resulterat i dyngsura skor och fötter. Så nu slog jag på stort! Kan inte vara hundägare utan gummistövlar inte! Tänka sig att Granngården blivit ett populärare shoppingställe än klädbutikerna!! Fast hittade en jättefin vinterjacka på Vero Moda. Får börja som lite finare, men övergå till skogsjacka :)

Jag är redo för kalla dagar och nätter! Så länge jag får ett glas rött i soffan på kvällarna, såklart :)


Go'natt på er :)

Ovido - Quiz & Flashcards