*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 25 september 2010

Av Caroline Bilca - 25 september 2010 19:21

Så är det lördagkväll igen. En flaska vin att dela med mannen. Vitlöksbaguette, kycklingfilé och grönsaker. Men på tv finns ju ingenting att se på. Dansfeber- Nej tack. Gravida Ballerinor (???) Nej, inte det heller... Kanske borde skaffa mig lite mer kanaler, så man har lite att välja på nu när det börjar bli mörkt och man är "tvungen" att vara inomhus lite mer.. Aldrig varit någon som sitter framför tvn hela dagarna. Vill jag se något så kan jag kolla på nätet. Är väldigt glad över att både "How I met your mother", och "Grey's Anatomy" börjat på nya säsonger. Dom enda serier jag följer :)

Har varit på tur i skogen med Milo och tagit lite nya kort på "Lilltussen". Han älskar att släppa loss ute i skogen, utforska allt och förhoppningsvis sätta skräck i några fåglar :P

Funderar på att boka resan till Cypern i morgon även priset gått upp en massa, och jag vet i tusan om det kommer att gå ner något, eller om det rent ut av kommer gå upp ännu mer! Så lika bra att bara boka, hotellet är ju redan klart. Tänkte att vi nog bara äter ute fyra kvällar. Vi har ju en härlig, stor balkong där man kan äta ett par kvällar, med fin utsikt.. Och istället göra sånt som jag saknar med livet vid Medelhavet, som att ta med sig en flaska vin, eller två, ner till stranden och sitta där en kväll och mysa. Och mannen har lovat mig att en kväll ska vi gå ut och inte komma hem förrän solen kommit upp på morgonen =)

Känns otroligt länge sen jag levde det livet, men det är bara två år sen. Måste få smaka lite på det igen :)

Funderar också på hur nästa höst ser ut. Kanske kan vi spara ihop lite pengar och åka två månader till Pireaus (Grekland) där jag bodde med Addy innan vi flyttade till Sverige. Milo skulle tycka det var jättespännande, en massa nytt att utforska. Men, jag vet inte vad jag tycker om att flyga med honom.. Jag är ju själv flygrädd (borde inte vara det efter alla resor jag gjort, men så är det). Och tanken på att Milo gubben ska behöva sitta själv och inte veta vart han är, eller vart han är påväg...  Man kanske kan åka tåg istället???

Vi får se, det är bara en tanke just nu, men jag har precis börjat se tillbaka på dom saker med Grekland som faktiskt var bra, och ja, jag saknar det lite. Gotland känns väldigt litet och det är faktiskt svårt att återanpassa sig till en svensk livsstil. Jag har trots allt levt i Grekland under större delen av mitt vuxna liv.

Nackdelarna, jobba 7 dagar i veckan i ett halvår, med kass lön. För att rensa huvet och känna sig lite bättre går man ut på bargatan emellanåt (trots jobb dagen efter) och dricker ett par drinkar för mycket....

Fördelarna är väl då självklart att var ledig i ett halvår, träffa en massa glada turister (turister är nästan alltid på bra humör!), att sitta på klipporna vid havet i februari månad och dricka champange, och framför allt, att slippa vara en vanlig Svensson..

Nu har jag definitivt inte tänkt flytta tillbaka. Skulle aldrig låta Milo leva i den värme som är under högsäsong där nere. Men man kanske kan se till att leva livet på så vis att man har råd och möjlighet att åka till Medelhavet en längre tid under hösten...


Puss & Kram   




Ovido - Quiz & Flashcards