*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 1 maj 2011

Av Caroline Bilca - 1 maj 2011 12:47

Det blåser kallt ute idag.. Var ute en liten sväng med Milo, men bestämde mig för en stor kopp te att värma mig med innan det blir en längre tur. Hoppas att solen hinner komma fram och då ta en cykeltur upp till stranden. Fast tror det förblir mulet och kallt idag faktiskt....
Har spenderat helgen på ön, saker blir inte alltid som man har tänkt sig... Jonna och Jacky kommer iaf och hälsar på nästa helg. Ser fram emot det :) Då ska jag lufta mina högsta klackar tillsammans med någon fin liten klänning =)


Åt middag med delar av familjen igår, och min fd chef från Sthlm (som råkar vara min brors kompis) var på ön och gjorde oss sällskap. Han var min idol när jag var liten, kommer ihåg att jag brukade få hänga i hans arm och gå på hans fötter och så :P Inget jag gör nu längre :P
Har inte sett någon eld. Mamsen var dock under påskfirandet nära att bränna ner sitt hus (hon värmde soppa....lite för länge...), så det hade ju kunnat bli en stor brasa då! Hon och Cia var ute i trädgården och när hon först såg all rök trodde hon att det var grannen som eldade!! Kan säga att det luktade hemskt när jag kom dit en stunde efteråt!!
Jag har inte firat Valborg på så många år. Men nästa år får jag väl se till att se en brasa! Vi grillade iaf kött, och mamma hade gjort supergod potatisgratäng med rotsaker.

Har i övrigt haft en mindre bra vecka... Ibland önskar jag att jag var fjorton år igen. Precis som Milo brukade jag sitta i mitt fönster (sådan matte, sådan hund)! Lyssnade på musik, skrev och dagdrömde.. Nu måste man göra en massa val, och kloka val ska det också vara när man närmar sig trettio... Hmm... Får fundera på det. (Saken är att det är ju faktiskt en hel del sanning i det också, från min sida iaf...)

Nu ska jag ut med Milo pojken. Solen skiner, även jag hör att det blåser fortfarande, kallt..... Har t.o.m tagit på elementen här hemma idag!! Imorgon måste jag upp innan klockan fem, ska vara på jobbet klockan sex och inventera. Jippi..... Egentligen har jag inget emot själva inventeringen, det kan vara riktigt trevligt att gå runt och räkna alla varor (lite tokig är jag nog!), det är själva tiden jag inte gillar. Att räkna när man knappt är vaken kan vara lite knepigt... Varför inte göra det efter stängning istället?? Borde vara ob-tillägg mellan klockan 6-8 på morgonen också....!! 100% !!!

Kommer nog inte skriva i bloggen på ett tag nu. Finns som vanligt att nå på Facebook, hotmail och mobilen :) Sommaren närmar sig, och då blir det mer jobb. Pratade med nya chefen och sa att jag inte vill jobba mer än 30 timmar i veckan. Att cykla till och från jobbet, springa en massa på jobbet, och hitta på en massa roligt med Milo räcker nog bra för mig. Tar ingen semester heller. Jag får ju mindre jobb under vintern, när jag helst av allt vill vara ledig. Så efter sommaren har jag en massa semesterersättning att plocka ut. Perfekt! Men nästa sommar kanske man ska lyxa med två veckors ledigt :)


Trevlig vår och sommar på er alla!!

Kram...

Ovido - Quiz & Flashcards