*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Caroline Bilca - 9 mars 2010 14:57

Nu ar jag hemma pa Gotland, underbart!

Alla ar i Grekland, och aven under manaderna jag bodde i Stockholm, har det basta alltid varit nar man sitter pa baten och narmar sig Visby. Finns det nagot som ar battre an hemma?? Jag har statt vid Jesus-statyn i Rio, solat mig pa soderhavsoar, klappat koalor i Australien och ridit kamel ut i oknen. Men anda kan jag saga att det finns inget battre an Gotland :)

Och det basta ar att jag hittat vem jag ar igen. Jag trodde att jag var hon som standigt var pa resande fort, helst inte mer an en manad pa samma stalle, da borjade det klia i fingrarna. Men efter ett ar i Sverige sa inser jag att jag hor hemma dar jag borjade, och att jag ar den jag var nar jag var liten ; en vild tjej som vill mycket (lite val mycket i vissas ogon..) men ar gladast nar jag far springa omkring som en vilde i skogen :P

Ok, kanske inte sa extremt, men nagot at det hallet. Eller som jag sa till min syster i telefon en dag; Jag ar en hippie som rakar mig under armarna och gillar hogklackade skor och fina klanningar.

Kanske inte sa mycket hippie, men ni forstar vad jag menar.. Ingen storstadsbo iaf..

Nu vantar vi pa Sara som kommer och hamtar, sen bar det av hem till Boge :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards