*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Caroline Bilca - 22 mars 2010 20:10

Startade dagen med en härlig promenad. Jag gick förbi Boge bygdegård och kunde inte motstå att gå upp på Klinte backe. Där har jag firat midsommar och valborg en massa år när jag var liten. Mysigt. Kom hem och såg att jag hade två missade samtal. Det var ett Slite-nummer, jag hoppades på det bästa och ringde upp. Mycket riktigt, det var chefen på Konsum som undrade hur jag kände inför att jobba hos dom. Jag tackade ja direkt, såklart, och ska börja lite smått redan i april.

Gick därefter och kollade min mail, och det visade sig att jag hade fått svar från Viking Line att komma på ett informationsmöte för jobb ombord. Liiite sugen, men då vänder jag ju upp och ner på allt igen, och sånt ska jag egentligen sluta med nu. Men det har väl varit lite av en dröm att jobba ombord, jag älskar att åka båt! Men nu är jag på ön och mannen gillade inte riktigt att jag ska vara borta för mycket. Vi får se vad som händer framåt, men nu är det Konsum som gäller! Åkte till Anette och fikade där. Firade med ett glas rött mitt på dagen, det tyckte jag att jag var värd :) Så ringer mobilen igen, från Bolaget i Slite. "Det är så att vi sitter här med dina ansökningspapper..". Bara att direkt säga att jag precis har tackat ja till ett jobb, men tack ändå..  Alltid är det allt på en gång, eller ingenting alls, tydligen även när man söker jobb.

Jag fick mitt sjätte vykort på en och samma månad. Alla från min föredetta. Det känns ju inte längre som att det är en snäll hälsning efter åren tillsammans, utan mer ett desperat försök att få mig tillbaka genom att visa vilket liv jag kunde ha tillsammans med honom.. Hans övriga reaktioner när jag lämnade honom gör att det finns anledning att jag tror att det är i det syftet. Sex vykort på en och samma månad skickar man väl ändå inte till sitt ex?!

Sa hej då till pappa och Trixie, dom åker till Eskilstuna ikväll. Får se loppet på TV imorgon runt ett. Önskar dom lycka till! Fast det här loppet kör pappsen inte själv,han har anlitat en annan kusk.

Jag har nyligen ätit supergod potatis och rotsaksgratäng med massor av grädde som mamsen lagade. Ligger typ här och jäser nu.. Upp tidigt imorgon. Bussen in till stan vid sju, å stackars mig...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards