*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Caroline Bilca - 3 juni 2010 19:30

Idag har varit en bra dag :)

Började med en promenad hem till mamma. Morgonfika med hundarna. Sen cyklade jag till jobbet. 12-16, men jag fick sluta redan 15. Underbart! Handlade och cyklade hem igen. Superfint väder!!     


Bytte om till en fin vit sommarklänning och ut i trädgården med Milo. En cider i handen för att riktigt understryka att NU så är sommaren här :)

Såg att pappsen var ute på åkern. Han såg oss också och kom och mötte upp :)

Sen tog jag en promenad till mamma för att hämta ett par kassar med saker. Sen ytterligare en promenad till gården för att låna dammsugare av Danne och Sara. Den jag köpte var kass!!! Ska lyssna på bror Jörgens visa ord, en bra dammsugare ska kosta 2-3000, annars är det ingen bra dammsugare. Den var den första jag köpte, hur kunde jag veta...?

Har dammsugit och varit ute med Milo igen..

Fullt upp och överallt känns det som!! Jobbar 8:30-17 imorgon. Sen är jag ledig till på lördag. Nice!!! Önskar mig fint väder hela veckan lång. Jag ska uträtta några ärenden, men det ska bli mycket Milo-tid! Kanske sola mig lite också. Till stranden med Milo och Cia en dag kanske. Rasta hundarna i bikini. Glada hundar, motion för mig och kanske (?) lite färg på ben och mage för mig också...

Nu ska här bli mat! Färskpotatis i dag igen. Med laxfilé och laxröra. Mums!!


Puss på er :)

Ovido - Quiz & Flashcards