*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Caroline Bilca - 15 juni 2010 22:01

Så har ännu en dag gått. Det kändes verkligen inte som det när jag var på jobbet. Det var fyra långa timmar det.. Längtade hem till min "bebis" så in i tusan!! Och solen som sken när jag var ute tidigt imorse försvann rätt snart och ersattes av moln och sån där hemsk, tung luft som gör mitt huvud minst lika tungt.

Bättre blev det inte heller av att jag kom på att jag nästan inte ätit något.. När jag slutade vid sju hade jag varit uppe i nästan 12 timmar och endast ätit fyra brödbitar. Inte undra på att magen kurrade redan halvvägs in på jobbpasset :P

Efter jag slutade handlade jag ett par kassar mat och choklad (choklad är väldigt bra kostersättning, tycker jag ;) ) och cyklade hem med ostadigt styre, blev några kilo i dom kassarna (inte bara choklad, lovar :P)!!

Ett nytt halsband till Milo hämtade jag ut också. Nu har han fått två halsband på en och samma vecka :)

Väl hemma satte jag mig ner i fem minuter, sen ut i skogen med Milo. Han blev så glad så, lilla tussenlussen :)

Nu ska det bli mat. Pytt i panna. Enkelt och alltid lika gott. Inte för att jag lagar maten då. Jag handlar, mannen lagar, helt rättvist :)

Mannen jobbade första dagen idag. Fem timmar som löste sig så bra som att när han kom hem var det dags för mig att cykla iväg. Han har fått vara i köket på restaurangen och kom hem och luktade mat! Själv hade jag ju bara ätit macka... Imorgon ska dom tydligen göra kroppkakor!!! Han måste bara få köpa med några hem till kvällen. Jag har inte ätit riktiga kroppkakor sen farmor orkade göra det, många år sedan nu. Hoppas nu att dom smakar lika gott som jag redan fantiserat om!! Och blir det inga kroppkakor imorgon så kan ni inte föreställa er hur besviken jag kommer att bli.. Å andra sidan ska jag bli glad att det blir mat över huvud taget. Hade det bara varit jag, så hade jag inte gjort något lyxigare än en macka och en skål flingor :P

Mannen jobbar imorgon också, men jag får vara hemma! Underbart, så har det ju inte sett ut på ett tag, eller någonsin faktiskt!!

Nej, nu ska jag ta det lugnt här i soffan. Hoppas jag får sova inatt, börjar bli lite jobbigt att snurra runt nu. Men det brukar ju gå i perioder.. Förstår inte varför hjärnan ska sätta igång och arbeta så fort man lägger sig i sängen..


Puss!!

Ovido - Quiz & Flashcards