*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Caroline Bilca - 13 juni 2010 16:33

Rätt pigg idag trots att jag inte kan ha sovit mer än sammanlagt en timme i nättras. Jag har snurrat runt som tusan hela natten! Ibland är det väl så..

Tänkte åka upp till stranden med hundarna, men det blev långfika i trädgården hemma hos mamma istället. Sara och barnen kom dit, och även Christine och Björn.

Solen värmde på rätt bra, så medan hundarna tog det lugnt i skuggan gjorde man själv allt för att få sig lite färg på benen :)

Härligt när solen värmer! Hade tänkt byta om till bikini och lägga mig i solen här hemma en stund, sen insåg jag att klockan var rätt mycket och solen dessutom var på väg att gå i moln. Så nu tar vi det lugnt en stund. Milo sover och jag sitter i soffan med en kopp te. Sen ska det städas!! Tråkigt måste, men man blir ju alltid glad efteråt när det är rent och fint i huset :)

Imorgon blir det en sväng in till stan. Troligtvis träffa lillasyster en stund och uträtta några ärenden. Inget mer intressant än så..

Studentfest var vi ju på igår. Trevligt! Blev inte så länge för Milos skull. Åt lite tårta och fyllde på vinglaset några gånger, minglade (lite för fint ord för familjefest kanske??) och fotade alla vare sig dom ville vara med på kort eller inte :P Ingen slipper undan kameran när jag kommer med den högsta hugg!!

Å Tussen så söt han är! Ligger med huvudet under nedersta trappsteget, sträcker på sig och ger ifrån sig några välbefinnande ljud emellanåt :) Får se om han vill ut i skogen lite senare, eller om vi bara ska ta lite träning. Tog nog på krafterna att vara på besök hos "mormor" och Cia.

Nej, intressantare än så här blir det inte idag. Hade en massa tankar som jag tänkte skriva av mig, men det får vi ta en annan gång. Nu ska här städas.....snart.... :P


Puss och Kram :)



Ovido - Quiz & Flashcards