*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Caroline Bilca - 4 juni 2010 19:35

Lyssnar på lite musik medan mannen lagar mat. Milo assisterar :P

Gud så mycket bättre musiken blir när man har bra högtalare och baslåda! Mycket Muse, men jag kan bara inte hitta något band som ens når halvvägs upp till deras status. Fast just nu spelas Gloria med Mando Diao. Bestämde mig för att ta på radion en dag i vintras. Lyssnar sällan på radion då det mest bara är skitmusik på repeat. Men så spelade dom Gloria, och den är ju så bra! Mando Diao gillar jag. High Heels är en riktig skön låt. Lyssna på den :)

Idag har varit en riktigt bra dag, både på jobbet och i övrigt! Fredagar är härliga! Mycket att göra på jobbet, så mycket roligare än när man segar sig igenom dagarna. Och allmänt glad idag :)

Vädret är finfint. Allt är grönt och träden blommar. Snart anländer alla turister, så det är tiden nu som man njuter som mest. Härligt att jag är ledig till på lördag. Jobbar några timmar nästa tisdag. Sen helgen därefter. Så jag är nästan ledig i två veckor. Jag får se det som min semester. Önskar superfint väder. Juli kan få regna bort, eftersom jag ändå ska jobba :P   Sa det förra året, och blev det så?? Jepp!! ;)  Jag och vädergudarna brukar komma rätt bra överens!

Känner mig nästan rotat här på ön nu. Jag som har varit så rastlös i flera år! En månad i samma land och det har kliat i fingrarna på mig.. Måste vidare....!! Men trivs jättebra här nu. Tror det beror på en kombination av det fina vädret och Milo. Och familjen såklart :)

Hade jag inte haft Milo hade jag nog varit i Usa nu. Ingenting verkade gå min väg för några månader sen, så jag tänkte att det var lika bra att röra på mig igen.. Men nu har jag ingen lust att röra på mig alls! Tänk så det kan bli.

Imorgon ska jag till stan. Några presenter ska inhandlas, och så ska jag köpa en grill. Första grillen jag köper!!

På min lediga tid i sommar så ska jag:

1. Ha skoj med Milo varvat med träning :)

2. GRILLA!!

3. Se om jag hinner med stranden...


Nu blir det mat här snart. Kyckling såklart!

Avslutar med låten som bloggtiteln är tagen från. Sån klassiker, man kan bara inte tröttna på den!!   :)

Pulp- Common people ( För den som inte kan sin musik.. )


Pusssssss!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards