*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Caroline Bilca - 11 juni 2010 20:57

Milo är fyra månader gammal idag <3 Tänk så fort han har vuxit!! Kollade igenom fotona man tagit under dessa två månader, vilken skillnad, både i storlek och former!! Personligheten är nog den samma. Lite äldre, lite mera mogen, lite mera egen vilja :P 

Men duktig som få är han. Blev så inspirerad igår när jag såg Milos uppfödares foton, och bestämde mig för att se vad Milo tycker om att springa runt i ring. Jag har ju tänkt visa upp honom på utställningar (vore rent ut sagt dumt att inte göra det, så fin som han är =) ). Dock har jag ingen som helst erfarenhet av detta, och inte verkar det finnas några kurser här på ön inom det närmsta halvåret. Kollat runt en massa... Får väl åka till Luleå när jobbsäsongen är över :)


Lite busig är ju då Tussen fortfarande. Dagen till ära har han bitit sönder sin sovmadrass. Trodde inte den skulle vara med så länge ändå. Tur att han helst sover i sängen, på soffan, mattan i hallen och hans två små krypin hörn :P. Eller, han kanske bara ville visa lite extra tydligt att han vill ha en ny sovmadrass ;)


Skulle ha grillat på gården ikväll (igår gick jag faktiskt dit, fastän jag somnade till på soffan precis innan det var dags att gå). Ikväll har jag bara varit hemma. Fick lite dåliga nyheter som också tog lite på krafterna. Men saker och ting verkar för tillfället stabilt.


Hjälp! Blev nästan attakerad av två stora jättespindlar!! Vred på huvudet medan jag tog en paus här i skrivandet. Och där satt dom, två stycken, och stirrade på mig. Vill inte tänka på vad som hade kunnat hända om jag inte vridit på huvudet just då... och Milo blåser bubblor i vattenskålen. Tussen då :P


Puss och Kram !!






Ovido - Quiz & Flashcards