*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Caroline Bilca - 7 januari 2011 18:15

Har varit nere pa Slite och handlat lite mat. En av jobbarkompisarna var sjuk sa jag fick mig ett 11-21 pass imorgon. Tva arbetsdagar pa hela januari (om ingen annan ocksa blir sjuk vill saga). Skont att fa bry mig om Milo hela dagarna, men borde kanske lagga lite mer energi pa hus, hem och annat, istallet for att sitta har och skriva blogg t.ex I februari har jag fatt lite mer tider, och det ar ju bra. Tva arbetsdagar i manaden kan man ju tyvarr inte leva pa. I februari ar det schemalagt tva dagar i veckan, sen lar det ju komma till nagon dag. Forsta veckan i feb ar jag ju ledig ocksa saklart.

Vintermanaderna pa Gotland... Mer jobb i sommar istallet.

Insag precis att det ar lordag imorgon (man har ju ingen koll nar man ar ledig :P) vilket betyder dubbelt betalt!! Sant gillar vi =)


Idag har det varit superfint vader. Synd att det toat en del, men det finns ju kvar sno i mangder, sa det ar helt ok. Jag och Milo gick pa langpromenad i solen. Fick vanda tillbaka hem for jag hade klatt pa mig alldeles for mycket klader!! Grymt svettig var jag :P Gar inte att komma upp i skogen, kanske med en Red Bull i kroppen da.. Ingen som har plogat skogsvagen inte... Sa det har blivit att man gatt lite at ett hall, svangt upp en bit dar, klattrat upp i hoga backar man passerat pa vagen, gatt lite at andra hallet..

Bade jag och Milo passade pa att sola oss en stund ocksa. Vi satt i en snobacke med nos och ansikte vant rakt upp mot solen. Harligt :)

Fick faktiskt lite varkanslor och kande mig pa extra bra humor =)


Funderar pa saker och ting. Vet precis vad jag vill, som alltid.. Men det finns saker som gor det hela lite svarare an vad det borde vara.. Gillar inte sant, nar jag vill nagot sa vill jag det med en gang. Men far val vanta och se vad som hander..


Nej, dricka upp mitt te och ta en liten promenad med lillkillen. Titta pa den glittrande snon!! Man vet aldrig hur lange den stannar, sa man far ta for sig =)


Trevlig kvall pa er!!

Puss & Kram






Ovido - Quiz & Flashcards