*Common*People*Like*Me*

Alla inlägg under mars 2010

Av Caroline Bilca - 14 mars 2010 17:20

Nu vet jag varför jag är trött! Jag är ju inte van med solen, och har varit ute hela dagen, både igår och idag.

Tog med mig kameran idag och fotade det jag ville fota igår. Kanske laddar upp en bild eller två här. Sen är det badet som gäller. Bara lägga mig ner och domna bort i ångorna.., härligt :)

Har ätit alldeles för mycket sockerkaka, men den var ju så god!! Fikade med mamsen, Sara, Clara och Nora, och Sonja är här med Bruno (hennes bruna labbe) så Cia blev överlycklig :)

Imorgon är det Visby som gäller. Mannen ska på sin första svenska lektion. Kommer kännas så fel att byta språk när vi pratar. Och vad arg jag kommer bli på honom om han inte förstår vad jag menar.. Stackar'n... Kan vi inte bara fortsätta med engelskan? Jag vill ju inte förlora min engelska och börja staka mig som en vanlig Svensson heller  :/

Ska komma ihåg att köpa färg och canvasdukar till mannen, vägg-färg till huset och så ska jag söka ett par jobb till också.

Inser att det blir lite ont om tid att starta eget till den här sommaren, så vi siktar in oss på nästa. Renoverar lite efter hand, utan att behöva ta några lån för det. Ska på nåt jäkla möte imorgon också, men jag kommer inte att hinna med allt som ska göras. Ett möte om hur man söker jobb, känns hur oviktigt som helst.. Så det tänker jag skita i (läs:ringa och avboka, lärt mig genom åren att det alltid är bäst att ha en ursäkt.....). Fullt upp imorgon alltså, men hoppas jag har tid att gå och sola med Lillsyss. Ska på arbetsintervju på onsdag, så det är ju bra om man lyckas se lite pigg och fräsch ut..


Av Caroline Bilca - 13 mars 2010 17:22

Måste bara säga, vilken underbar dag det varit idag!! Jag vaknade och kände mig hur seg som helst, tänkte typ gömma mig i sängen hela dagen med datorn i knät..  Men så tittade jag ut genom fönstret ordentligt och såg solen och en klarblå himmel, inte kan man bädda ner sig i sängen en sån dag?! På med varma kläder, lurarna på huvet (har lyckats spränga även dom, vet inte hur jag bär mig åt..) och ut på långpromenad. Gick i en och en halv timme. Så fint ute så det inte är sant! Sjöng med till Mattew Bellamys röst (ingen som hör hur hemsk jag låter när jag i princip har vägen för mig själv, som tur är :P  ). Gick förbi några får som mumsade på hö och morötter, och hälsade även på några fina hästar vid Klinte backe. Kände mig bara så fri! Har haft alldeles för mycket att ta tag i senaste månaderna, så den här promenaden vara bara helt underbar. Hoppas på lika fint väder imorgon också, då tar jag med kameran :)

Sen storstädade jag. Tro mig, det behövdes!! Fick upp både värme och energi. Men nu var jag ju dum och satte mig ner. Jag är helt slut. Hur ska jag orka resa på mig igen...? Precis som i morse vill jag bara stanna kvar i sängen. Men det är bara att resa på sig. Familjen kommer delvis att vara samlad, det ska ses på Melodifestivalen. Är inte så jätteintresserad. När jag var liten var det lite av en tradition att se det, och vi beställde alltid hem pizza denna kväll, lyxmat då. Så man tänker ju på Melodifestivalen som något positivt. Men jag skulle se Andra Chansen förra veckan, jag bytte kanal för det gick ju inte att lyssna på det.. Tänk om man gjorde om Melodifestival och faktiskt gjorde något seriöst och bra av det istället? Men vi får nöja oss med gamla Idolare och övriga artister som enbart är kända för att dom årligen deltar i denna ... musik(?)tävling...

Puss Och Kram!!


Av Caroline Bilca - 9 mars 2010 14:57

Nu ar jag hemma pa Gotland, underbart!

Alla ar i Grekland, och aven under manaderna jag bodde i Stockholm, har det basta alltid varit nar man sitter pa baten och narmar sig Visby. Finns det nagot som ar battre an hemma?? Jag har statt vid Jesus-statyn i Rio, solat mig pa soderhavsoar, klappat koalor i Australien och ridit kamel ut i oknen. Men anda kan jag saga att det finns inget battre an Gotland :)

Och det basta ar att jag hittat vem jag ar igen. Jag trodde att jag var hon som standigt var pa resande fort, helst inte mer an en manad pa samma stalle, da borjade det klia i fingrarna. Men efter ett ar i Sverige sa inser jag att jag hor hemma dar jag borjade, och att jag ar den jag var nar jag var liten ; en vild tjej som vill mycket (lite val mycket i vissas ogon..) men ar gladast nar jag far springa omkring som en vilde i skogen :P

Ok, kanske inte sa extremt, men nagot at det hallet. Eller som jag sa till min syster i telefon en dag; Jag ar en hippie som rakar mig under armarna och gillar hogklackade skor och fina klanningar.

Kanske inte sa mycket hippie, men ni forstar vad jag menar.. Ingen storstadsbo iaf..

Nu vantar vi pa Sara som kommer och hamtar, sen bar det av hem till Boge :)

Av Caroline Bilca - 7 mars 2010 23:03

Tjooo!!

Hur lange har jag inte tankt att jag skulle skaffa en blogg?? Suttit "hemma" i soffan hela dagen och inte gjort ett skit, valdigt skont, men samtidigt lite trakigt. Sett pa tv hela dagen. Nagot jag vanligtvis inte gor, mestadels for att jag inte har nagra storre valmojligheter till vad jag har att se pa. Men idag har jag tagit igen all missad tv-tid. Anda har jag valt 4:an och sett en massa repriser fran veckan. Drommen om Italien- yes, antligen nagot jag kan folja!! Med sakerhet kan jag saga att hogst ett av paren kommer att fortsatta att tycka att Italien ar underbart. Mina ar i Grekland gor att jag liksom har lite erfarenhet i amnet. Sa, ja, det ska bli lite kul att folja (lar med sakerhet missa det nasta vecka, men anda...)

Imorgon ska jag och Katta till Sodertalje. Bruden ska hitta en fin klanning till brollopet i sommar. Men Katta ar lite svarflortad nar det galler valet. Minns sjalv nar jag skulle kopa min klanning forra aret. Jag kom in pa Princessa, sag en klanning pa dockan, pekade pa den, testade den och den var "jag". Klart jag skulle ha den :)

Pa tisdag aker jag och mannen hem till on. Ska bli sa skont. Jag gillar inte Stockholm (milt uttryckt). Fast det finns ju nagra underbara manniskor har :)

Jag ska hem och planera for renovering av lilla huset. Och kontakta tva kennlar och planera for min hund. Vem kan ha missat att jag ska kopa mig en Siberian Husky, sa fort det bara ar mojligt..!


Go'natt pa er :)


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards